Service

Service begint bij ons bij de verkoop van een goede fiets of brommer en gaat verder nadat u deze heeft opgehaald. U krijgt deskundige uitleg over uw voertuig en we stellen de fiets naar uw wensen af.
Bent u ontevreden zeg het ons, bent u tevreden zeg het verder.

F
ietsplan
Kunt u een fiets aanschaffen via het fietsplan van uw werkgever? Dan kunt u daarvoor bij ons terecht!

Onderhoud

Onderhoud betekent niet alleen voorkomen dat een fiets of brommer stuk gaat: na een onderhoudsbeurt rijdt uw fiets of brommer altijd weer verassend lichter en soepeler en verlengt u de levensduur van uw tweewieler. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten doen aan uw fiets, de beurten van de brommers zijn afhankelijk van het gemaakte aantal km. 

verkoop

Ons motto is: “Koop bij de man die het maken kan.” Als u voor een nieuwe fiets of brommer bij ons binnenkomt dan gaan we samen kijken wat u zoek, waarvoor u uw fiets of brommer gaat gebruiken en wat u mooi vindt. We kijken naar wat bij u past en geven advies zodat u de juiste keuze kunt maken. Ook adviseren wij u over de maat en het gebruik van de fiets of brommer.Mocht u keuze niet in de winkel staan dan zullen wij ons uiterste best doen om deze toch aan u te leveren. 

Reparatie

Reparaties worden uitgevoerd door onze deskundig opgeleide monteur. In principe repareren wij alle soorten fietsen en brommers. U mag altijd binnen lopen voor advies over een reparatie.

Een fiets of brommer kan gewoon op zijn. Als u twijfelt, bespreek het met ons. Als wij zelf twijfelen zullen wij dat ook tegen u zeggen en bespreken wat voor u de beste optie is.