Krachtig, wendbaar en betaalbaar
De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen. De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit. De AGM Goccia is voorzien van een 20Ah of 28Ah accu. De 20Ah accu heeft een actieradius tot wel 60 km en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te
gaan, de 28Ah accu heeft een actieradius tot wel 75 km.
Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort. Het mooiste; dat alles voor een aantrekkelijke prijs.


goccia
AGM Goccia

Ecooter focust zich op innovatie en verbetering van de elektrische scooterbranche. In tegenstelling tot de meeste elektrische modellen is de elektromotor niet op het achterwiel gemonteerd, maar maakt Ecooter gebruik van een middenmotor welke middels een snaar het achterwiel aandrijft. Dit zorgt voor een sublieme wegligging en mooi acceleratieverloop. Met Ecooter weet u zeker dat uw verwachting van elektrisch scooter rijden overstegen zal worden.
Esooter modellen hebben een perfecte prijs-kwaliteit verhouding gebaseerd op Europese maatstaven.

Standaard krijgt u twee jaar garantie op onderdelen tot een maximum van 20.000km, Daarnaast krijgt u tevens twee jaar garantie op de accu. De krachtige en ultracompacte E-motor herdefinieert het ontwerp van elektromotoren. Elk onderdeel is
met precisie ontworpen om ervoor te zorgen dat het hele systeem slimmer en efficiënter werkt. Door de motor te verplaatsen van de achterzijde naar het midden ligt het zwaartepunt van de Ecooter onder de bestuurder. Door deze perfecte gewichtsverdeling is de balans optimaal.

De accu’s van Ecooter zijn voorzien van een Battery Management System (B.M.S) De B.M.S controleert de accucapaciteit en zorgt ervoor dat de accu’s efficiënt worden ontladen. Daarnaast zorgt de B.M.S. er ook voor dat de voltage, temperatuur en elektrische stroom gemonitord wordt. De accu’s zijn beschermd tegen een te snelle oplading of ontlading en een te lage of te hoge temperatuur. Safety first. Div. modellen en uitvoeringen van Ecooter zijn verkrijgbaar vraag ons gerust naar informatie en uitleg.