QWIC

QWIC biedt hét alternatief voor de auto en het openbaar vervoer. Ontdek de innovatieve design e- bikes van QWIC.

Met een uitgebreid en doordacht portfolio beantwoordt QWIC aan de opkomende belangstelling voor e- bikes. Met de stijgende vraag naar elektrische fietsen stijgt ook de diversiteit aan wensen van de gebruikers. Wil je zo snel mogelijk van A naar B of juist zo comfortabel mogelijk genieten van een fietstocht ? Of neem je liever die avontuurlijke omweg? QWIC biedt de beste opties.

Het assortiment bestaat uit drie segmenten: Adventure, Comfort & Sport. Ontdek welk segment het beste aansluit bij jouw e-bike wensen.

QWIC

Passie voor fietsen
Nederland staat bekend als fietsland, maar echte Nederlandse fietsen worden steeds zeldzamer op de weg. Bikkel bikes worden al vanaf 1995 in Midden-Limburg ontwikkeld en opgebouwd.

Al in 2008 zijn de eerste e-bikes geproduceerd wat Bikkel Bikes hiermee een van de meest ervaren fabrikanten van elektrische fietsen op de Nederlandse markt maakt. De lokale werkwijze zorgt ervoor dat er maximale controle is op de kwaliteit, snel ingespeeld kan worden op de veranderende markt en vakkundig en snel service verleend kan worden aan onze dealers. Voor u dus een garantie voor jarenlang fietsplezier. 

Onze Bikkel Tuba S is beoordeeld door de fietstest van het AD en is met een score van maar liefst een 8.0 uit de test gekomen! Daarnaast is de Tuba S beoordeeld als ‘Beste koop’ in de categorie elektrische stadsfietsen tot 3.000 euro. Door de krachtige motor en de 630 Wh accu is de Bikkel Tuba S het ideale vervoersmiddel voor op alle terreinen. De Tuba S is verkrijgbaar in de kleuren Dark gold matt, Dark blue matt & Dark grey matt.

 

Tuba S Beste koop

Dutch Quality Bicycles since 1983
Uw fiets, dat is iets heel persoonlijks. Type fiets, kleur, comfort, onderdelen, accessoires. Allemaal aspecten die samen zorgen dat een fiets ook echt uw fiets wordt. Pointer ontwikkelt als sinds 1983 van dit soort individuele, pure kwaliteitsfietsen voor zowel Nederlandse- als voor internationale markten. Pointer-fietsen zijn alleen verkrijgbaar bij de vakhandel, want die heeft er verstand van. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw POINTER fiets.

Uw fiets, uw trots
Met Pointer kiest u voor eerlijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Pointer heeft bovendien fietsen die helemaal van deze tijd zijn. Eigenzinnige modellen, smaakvolle kleurstellingen en actueel Dutch Design. Kwaliteit op z’n mooist dus. De gebruikte onderdelen en accessoires zijn allemaal van gerenommeerde merken. Kwaliteit tot in elk detail. Met dealers verspreid over het gehele land bent u verzekerd van een perfecte service. Pointer heeft een prettig overzichtelijk assortiment, opgedeeld in vijf rubrieken: E-Line – Tourline – Cityline – Sportsline – Traditionline . Ook goed om te weten: Pointer fietsen zijn uitstekend bestand tegen het grillige, natte Nederlandse weer. Elke Pointer heeft namelijk standaard meerdere laklagen. Zodat u zeker weet dat u jarenlang plezier hebt van uw Pointer fiets. 

Pointer E-grande

Voor jong en oud
De fatbike heeft trapondersteuning tot 25km/h. Een (bromfiets) rijbewijs is niet nodig en een minimum leeftijd is er niet. De AGM GT250 is er voor jong en oud!

Actieradius van ruim 80km
De fatbike is standaard voorzien van een uitneembare LG Lithium-ion 48V 12.8Ah accu (614Wh). Hiermee is een actieradius van ruim 80km op economy mode te behalen, dit is dus ruim voldoende voor dagelijks gebruik.

Goed voor het milieu
De fatbike is elektrisch en zeer duurzaam ontwikkeld. De fatbike is vervaardigd met schone en hernieuwbare energie.

Superior

Superior werd opgericht in 1996 en groeide in zes jaar uit tot een volwassen fietsmerk met een breed scala
aan modellen. De collectie van Superior is met ca. 300 modellen omvangrijk te noemen en bestaat uit
mountainbikes, e-MTB’s, racefietsen, urban bikes, kinderfietsen en de speciale lijn MODO dames MTB’s. De
uitgebreide MTB-collectie van Superior is gepositioneerd in het hoge mountainbike segment.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.