Hanway

HANWAY maakt diverse schakelbrommers in verschillende uitvoeringen zoals:

RAW50. De rebel uit de collectie. Een bromfiets zoals de bromfiets ooit bedacht is. De grote tank in combinatie met de moderne 4-takt techniek is goed voor heerlijk cruisen en lange ritten . Dus pak je leren jack van de kapstok en enjoy the ride!

MUSCLE50. Met de Muscle 50 toont Hanway haar spierballen! Voorzien van een modern euro4 motorblok in een stoer en retro jasje! De vier versnellingen brengen je snel naar de afgeregelde topsnelheid van 45km/u. De Hanway Muscle 50 is leverbaar in het zilver en mat zwart.

SCRAMBLER50. De Srambler is de laatst toegevoegde uitvoering aan de Hanway collectie. Het is niet nodig om te zeggen dat de coole uiterlijk deze brommer uniek maakt. Uitgerust met een moderne euro 4 motorblok en 4 versnellingen, is er altijd genoeg power aanwezig om u te brengen waar u wilt.

BLACKCAFE125. De robuuste Blackcafe125 is een volbloed Caferacer, gemaakt in samenwerking met fans en de geschiedenis in het achterhoofd. Met de Caferacer cultuur in het hoofd, is een prachtige en praktische motor ontwikkeld. Rijden is nog nooit zo leuk geweest.

hanway
hanway